Tentokrát se do čím dál oblíbenější akce zapojilo deset amatérských kuchtíků, kteří nabízeli rozmanité dobroty. Zájemci mohli ochutnat makrobiotické, bezlepkové či vegan cukroví, výběrovou kávu či tradičně netradiční československou kuchyni.

„Uvařili jsme poctivou podzimní polévku, pak máme parmazánový chléb s karbanátkem z bůčku a k tomu salát coleslaw. Ten se dělá v Americe většinou k hamburgerům. A jako dezert máme banana bread, je to něco jako banánová bábovka. To jsme udělali, protože jsme byli minulý týden v Londýně, a tam nám to hrozně zachutnalo, tak jsme to uvařili. A ještě máme dýňový cheesecake," prozradili třeba kuchaři z restaurace Na moment.

Spokojení byli i hosté jednodenních restaurací. „Je to perfektní akce. Právě piju mátový čaj s granátovým jablkem a ostružinou a je výborný," vyznala se jedna z návštěvnic.