Park v Dolní ulici se nachází nad místním aquaparkem ve směru do centra Frenštátu pod Radhoštěm. Nikdy nebyl tak hojně navštěvovaný jako parky blíže ke středu města nebo na sídlišti, někdo si jej ale zase oblíbil právě kvůli intimitě, kterou skýtá.

Na posledním zasedání frenštátského zastupitelstva jeho členové rozhodovali o revitalizaci tohoto parku, na kterou může město získat 75 procent dotace. Ta by se ale netýkala mobiliáře, tedy např. laviček, a zpevněných ploch. „Když to budeme platit z vlastních prostředků, tak poměr dotace a vlastních zdrojů bude tak padesát na padesát,“ přiblížila situaci Lenka Skalská, vedoucí oddělení rozvoje a dotačních projektů.

Zastupitel Karel Míček se v souvislosti s parkem rozhovořil trochu o nostalgii a také o jedné poměrně důležité záležitosti: „V projektu se navrhuje likvidace toho bazénku v parku. Je to taková nostalgická vzpomínka. Nevím, jestli je nutné to zlikvidovat…,“ naznačil Míček a dodal, že je samozřejmě pro vybavení parku novým mobiliářem a úpravu ploch. „V tom případě ale chci, aby se tam někde objevilo umístění kamerového systému. Protože to je tak příhodné místo pro nejrůznější rejdy, když to řeknu slušně, že se bojím o osud toho nového mobiliáře. Vedle jsou bytové domy. V tom parku se budou s největší pravděpodobností odehrávat nějaké nepřístojnosti. Je možné zařídit, aby tam mohla být kamera?“ tázal se Míček.

Toho v jeho názorech podpořil také zastupitel Jan Břuska, zatímco radní Jiří Jurek navrhoval, aby se mobiliář do parku nepořizoval, a to nejen kvůli úspoře. „Ten parčík nepatří k největším a myslím si, že je mnoho lidí, kterým vyhovuje odpočinek na zelené trávě. Nedělal bych tam mobiliář,“ řekl Jurek. Pro svůj návrh ale nezískal dostatečnou podporu. Naopak Míčkův návrh, aby byl do místa rozšířen městský kamerový systém, podpořili všichni přítomní zastupitelé. Ti také dali revitalizaci parku, včetně vybavení novým mobiliářem, většinou hlasů zelenou.