Ani v letošním roce nebude ve Frenštátě pod Radhoštěm chybět tradiční udělování ocenění nejúspěšnějším sportovcům a sportovním celkům za uplynulý rok.

V pořadí již dvaadvacátý ročník nabídne celkem šest kategorií, a to mládež do 15 let, junior od 16 do 21 let, dospělí, dále sportovní oddíl, trenér nebo cvičitel a ocenění za celoživotní přínos sportu. Do výběru kandidátů, kteří se loni výrazně zapsali na poli frenštátského sportu, se mohou zapojit nejen sportovní oddíly a kluby, tělovýchovné jednoty nebo zastupitelé města a členové komisí, ale také široká veřejnost.

Mladí hokejisté Kopřivnice si užili trénink s Patrikem Bartošákem. 
Patrik Bartošák připravil mladým hokejistům v Kopřivnici parádní zážitek
Ilustrační foto
Zaměstnankyně zpronevěřila zlaté šperky. Pak šly do prodeje

JAKÝM ZPŮSOBEM LZE KANDIDÁTY NOMINOVAT?

Nominovat nejlepší sportovce je možné několika způsoby – elektronickou formou, datovou schránkou, písemně poštou anebo osobně na podatelně frenštátského městského úřadu, nejpozději však do 15. února.

„Nominace lze podávat na předepsaném formuláři, jenž je k dispozici na webových stránkách města či na webu Turistického informačního centra Frenštát pod Radhoštěm www.frenstatpr.cz nebo si jej zájemci mohou vyzvednout na recepci městského úřadu či v turistickém informačním centru,“ uvedla mluvčí města Iva Vašendová a dodala, že na těchto místech se zájemci dozví také bližší informace k akci, jako například nominační kritéria či způsoby, jakými lze nominace podat.

Nejlepší frenštátské sportovce, kolektivy, trenéry či cvičitele za rok 2017 poté město vybere a výsledky uveřejní na svých webových stránkách. „Slavnostní ceremoniál předání ocenění se uskuteční dne 8. června 2018 tradičně na Dni města Frenštátu pod Radhoštěm,“ doplnila informaci tisková mluvčí města.

Zdeněk Hruška z Tísku si během 24 hodin střihl výstup a sestup nejvyššího vrcholu Beskyd celkem čtrnáctkrát! Ultramaratonec, který v příští roce oslaví 30. narozeniny, skončil na závodu Renault Lysá Hora 24 hodin v konkurenci tisícovky závodníků druhý. 
Obdivuhodné výkony: Hruška z Tísku zvládl 14 výstupů, Novotný s Bezděkem 13