Zájemci, kteří se chtějí dozvědět, zda je důležité svačit, anebo to, jak tělu během dne dodávat energii, by si toto setkání neměli nechat ujít. Přednášet, ale i na zvídavé dotazy odpovídat, bude Štěpánka Vontrobová, lektorka a iniciátorka projektu Foodrestart.

„V rámci kurzu se rodiče nejen dozví pravidla přípravy správných svačin, dostanou cenné rady nebo si vzájemně vymění zkušenosti týkající se vhodného stravování, ale připravena pro ně bude také drobná ochutnávka svačinek a recepty na jejich přípravu," nastínila průběh setkání mluvčí kopřivnické radnice Jana Hromočuková.

Rodiče, kteří se chtějí setkání v knihovně zúčastnit, avšak nemají pro svá dítka hlídání, nemusí zoufat. Podle slov Evy Kytkové z odboru školství, kultury a sportu Městského úřadu Kopřivnice, jsou veškeré kurzy pro rodiče uzpůsobené tak, aby na ně mohli dorazit společně se svými dětmi. Další z odborných kurzů, tentokrát na téma Školka je tu pro všechny aneb Vzdělávání dětí od 2 let, naplánovali pořadatelé na 13. června. Přihlášky jsou k dispozici na webových stránkách města.