JANA VRBOVÁ, modelka:

„Do Proměny jsem se přihlásila ze zvědavosti, chtěla jsem to zkusit. S novým účesem jsem velice spokojená, celá Proměna se mi hodně líbila. Panovala tady příjemná atmosféra a všichni kadeřníci byli velmi vstřícní a šikovní."

Jana Vrbová před proměnou.

KOMENTÁŘE

DAVID REK, kadeřník:

„U paní Jany jsme se rozhodli neměnit základovou barvu, zůstala tmavě hnědofialová. Do pár pramenů jsem udělal, podle nejnovějších trendů, ombré styl, což je přirozené prosvětlení v délkách. Původní barvě to dodá šmrnc. Střih vlasů jsem ale změnil. Nový účes má nádech šedesátých let, která se vrací zpátky."

Nejprve přišlo na řadu důkladné barvení. Poté kadeřník paní Janu ostříhal.

Pro závěrečnou úpravu vlasů zvolil kadeřník David napařovací vlasovou žehličku Steam Pod. Tuto novou službu nyní nabízí salony L´oreal. Pára hydratuje vlas a ten pak není vysušený jako u klasické žehličky.

VLASTA ČERNOŠKOVÁ, kosmetička:

„Paní Janě jsem udělala večerní líčení. Pro oči jsem zvolila silnější kouřové líčení a linky, které je protáhly. Paní Jana má velké oči, takže jsem je malinko zatáhla."

I LOVE STUDIOlogo

Kadeřnické studio známé také jako I LOVE MY HAIR I LOVE STUDIO je novojičínským centrem moderního vlasového designu. V nabídce jeho služeb lze naleznout kompletní kadeřnický servis, svatební účesy, střihy vlasů podle typu osobnosti, barvení dle typologie a mimo jiné i kompletní vlasové poradenství a následnou domácí péči. Kadeřnictví rovněž aktivně spolupracuje při změně image svých zákazníků.

I LOVE STUDIO
Kostelní 35
Nový Jičín 741 01
Telefon: 556 710 655

VLASTA ČERNOŠKOVÁ

Mladá perspektivní kosmetička nabízí nejen standardní služby, ale také například prodlužování řas, vizážistiku, poradenství Mary Kay a další. Vlasta Černošková je ochotná pomoci i v základních otázkách líčení těm, kteří se líčit neumějí a rozhodně to tak nechtějí nechat.

Salón Vlasty Černoškové zájemci najdou v centru Nového Jičína
Telefon: 737 566 224